menu

About

Daniel er en kreativ og ambisiøs person med høy gjennomføringsevne.

Han er mest kjent for sine konseptvideoer, 2. plass i Norske Talenter og vinner av Mitt DanseCrew på Tv2 med Absence & Fingern

Som regjerende norgesmester og semifinaleplass i VM 2018 jobber han hver dag med å kvalitetssikre og utvikle seg selv som danser. Han drømmer om å en dag vinne en verdensmestertittel.

Til daglig jobber han som danser & skuespiller og er nå aktuell med Flashdance på Chateau Neuf Mens mange liker å lese historier liker han å skape dem, og har sammen med Absence produsert tre helaftens forestillinger som har turnert Norge rundt. Han har inntatt flere av Norges største scener & Tv-programmer. Andre ting Daniel ser stolt tilbake på er bl.a Europaturneer og workshops i Sao Paolo´s favelaer og Nationaltheatret i Kabul, Afghanistan.

Daniel har hatt lidenskap for dans og akrobatikk siden tidlig barndom og har jobbet målrettet for å ha det som karriere, noe som kan være grunnen til at Daniel aldri har hatt en annen jobb. Hans største prioritering er å levere det best mulige resultatet hver gang.Ønsker du å booke Daniel for workshop, show, foredrag eller noe annet? For bookinghenvendelser ta kontakt med Kine Tell.
kine.Tell@artistpartner.no
Tlf: +47 47 37 54 19

portrett