menu

Foredrag

Varighet: 40 minutter

Det er vanlig å skille mellom indre og ytre motivasjon. Drivkraften ved indre motivasjon er gleden du får av utførelsen av en bestemt oppgave. Ytre motivasjon kommer fra omgivelsene og miljøet rundt deg. Forskjellen ligger ikke i hva vi gjør, men hvorfor vi gjør det. Helt fra Daniel begynte på skolen ble han sett på som et problembarn fordi han hadde et høyt energinivå og dårlig konsentrasjon. Han fikk diagnosen ADHD og som lærernes verste mareritt ble han sendt på alternativ skole for barn som ikke passet i en vanlig skolehverdag.

Imot alle odds startet Daniel på Videregående skole og gikk til slutt ut som beste elev. Nå lever han av dans & teater og turnerer rundt med shows, workshops, forestillinger & foredrag. En historie hvor Daniel traff bunnen men klarte å snu veien for å til slutt nå toppen, å leve av barndomsdrømmen sin dans. Historien blir formidlet på en ærlig og direkte måte hvor han bruker metoder som inkluderer publikum og trekker i tråder alle vil kunne relatere seg til. Med en god dose alvor og et hint av humor skapes det engasjement og handlekraft blant deltakerne.

foredrag foredrag

Referanser

Stig Ryland - Næringspolitisk rådgiver V/Bergen Næringsråd
«Daniel er et fyrverkeri på scenen! Han er en usedvanlig dyktig danser, og historien hans er i tillegg veldig sterk. Et møte med Daniel gjør noe med deg!»

Grethe Henden - Produsent v/ Nationaltheatret
«Det er en glede å oppleve han som formidler. Ærlig og direkte. Daniel definerte selv vendepunktet i sitt liv og er i dag en av verdens beste breakere. Han har nådd langt, men legger likevel mest vekt på å fortelle om hvordan han motiverte seg til langsiktig endring gjennom helt egne valg.»

Anne Berit Brekke - konsulent i HR bemanning v/Bergen Kommune
«Det å få oppleve å høre på Daniel Grindeland fortelle om sitt fascinerende liv, er en sann opplevelse. Min umiddelbare tanke var at dette skulle ALLE ungdommer, foreldre og alle som arbeider med barn og unge fått oppleve. Når Daniel forteller er det lett å bli imponert, fascinert, glad og rørt»