menu

Grease

2018-07-01
Grease er en musikal fra den gang da cool virkelig var cool - og den er blant tidenes mest suksessfulle i sitt slag. I dag ligger den p 15. plass blant verdens mest spilte musikaler med over 123 000 forskjellige oppsetninger verden over.
Her er det ingen dyp moral eller noe opphøyet «budskap» - bare en god, gammel feelgood-historie om en gjeng ungdommer fra den amerikanske arbeiderklasse-tenåringene som ble kalt greasers.

En dag på vei til trening så Daniel at Grease skulle settes opp og det var åpen audition for rollene. Aldri har Daniel spilt i musikal før, men hev seg rundt på audition med nærmest 3000 søkere. Etter tre dager med elimineringsrunder ble Daniel tilbudt rollen som «Sonny» i guttegjengen T-Birds.

Daniel måtte dra på privat sang og teaterundervisning for å bli klar til premieren 24. Januar 2018 hvor musikalen høstet gode anmeldelser og solgte over 35 000 billetter gjennom spilleperioden.

"Helt rått!" - P3 Morgen

"Energi på høyoktan - spektakulære shownumre" - VG

"En svingende fest. Hele salen vil danse med" - Aftenposten

"Gåsehud! Terningkast 5" - Ringerikes Blad

"Energisk!" NRK

Etter sin opptreden i Grease fikk han rolle i musikalen Flashdance som ensamble, danselærer og understudy for CC med premiere 10. Oktober 2018.

Avisartikkel